These Architects Designed Their Own Office In Their Home's Back Garden That Includes A Guest Suite - Architecture Collection
these-architects-designed-their-own-office-in-their-home's-back-garden-that-includes-a-guest-suite

These Architects Designed Their Own Office In Their Home's Back Garden That Includes A Guest Suite

A backyard studio and guest suite has been built with blockwork walls, a timber structure roof, and black fibre-cement cladding.

Brosh Architects required additional office space for the expansion of their office, however, after a search in London was unfruitful, they turned to their own home’s back garden where they built a studio.

The design of the studio was born from the odd shape of the rear garden, with the structure built with blockwork walls, a timber structure roof, and black fibre-cement cladding.

A backyard studio and guest suite has been built with blockwork walls, a timber structure roof, and black fibre-cement cladding.

The internal spaces of the studio have been designed to fit a working office, a guest room with an en-suite for guests and family to come to visit, as well as space for garden storage.

A backyard studio designed as an office includes a wall of bookshelves, a seating nook, and hidden lighting.

The interior only includes two materials only, the concrete floor and birch plywood walls and ceilings. These materials were chosen so that the interior can be aesthetically minimal as a working environment whilst still feeling warm and cozy on dark winter days.

A backyard studio designed as an office includes a wall of bookshelves and a seating nook.

Storage has been included in the office area in the form of a wall of bookshelves that also includes a seating nook.

A wall of plywood bookshelves and hidden lighting.
A wall of plywood bookshelves.

There’s a basic kitchenette located on the wall opposite the bookshelf,

A backyard studio with an office, a small kitchen, and a guest suite.

A skylight adds natural light to the space, while a shelf wrap around the wall from the kitchen to the bookshelf.

A skylight adds natural light to this backyard studio, while a shelf wrap around the wall from the kitchen to the bookshelf.

A door separates the office space from the guest suite.

A backyard studio with plywood walls and a skylight.

The plywood walls create a natural backdrop for the simple furnishings in the guest suite.

The plywood walls create a natural backdrop for the simple furnishings in the guest suite.

The guest suite also includes an open closet area and a bathroom.

A guest suite with plywood walls and concrete floors.

In the bathroom, the walls are lined with tiles, while a tall vertical mirror draws the eye upwards to the hidden lighting.

In this modern bathroom, the walls are lined with tiles, while a tall vertical mirror draws the eye upwards to the hidden lighting.
A minimalist grey shower with black hardware and two shelving niches.
Photography by Ollie Hammick | Design: Brosh Architects | Kitchen and Sanitary Supplier: Suchdesigns | Skylight Supplier: Sunsquare | Architectural Lighting manufacturers: Delta Lights | Tile Manufacturer: MOSA Tiles

Source: Contemporist

We encourage designers and architects to share their best projects with the rest of the world so as to inspire the next generation and gain global recognition.